Revistă digitală interactivă

Update: Salonul Fotografului Român 2015

2014_02_23_AME13298_articol

S-a finalizat prima etapă, cea de înscriere a școlilor de fotografie. S-au înscris 24 de școli/cursuri/workshop-uri de fotografie din întreaga țară, lista acestora putând fi vizualizată pe site-ul evenimentului Salonul Fotografului Român.

Fotografii care le vor reprezenta pot deja să trimită organizatorului maxim 2 fotografii, conform regulamentului, pentru ca ulterior, juriul (reprezentanții școlilor) să facă selecția pentru print și/sau albumul web.

Totodată, s-au primit multe solicitări din partea unor fotografi de a participa la acest eveniment, dar care nu puteau pentru că școala pe care au parcurs-o nu mai există în acest moment (de exemplu, CPPC etc.) sau pur și simplu nu au absolvit vreun curs de fotografie (workshop foto sau vreo școală de fotografie), chiar cu extinderea definiției din regulament.

Organizatorii au considerat că există totuși o posibilitate de a le oferi accesul la eveniment, FĂRĂ OBLIGATIVITATEA DE A REPREZENTA VREO ȘCOALĂ DE FOTOGRAFIE.

Cu alte cuvinte, se extinde posibilitatea de participare la acest eveniment a oricărui fotograf, cu condiția să achite costul de participare, la valoarea de 150 de lei/tablou. Toți acești fotografi vor fi grupați la expoziție într-o secțiune separată. De asemenea, toate fotografiile din această secțiune extinsă vor fi și ele publicate pe internet, într-un singur album. După expoziție, tablourile vor fi cedate autorilor acestor imaginii, la fel ca și ale celorlalți.

Detalii despre această extindere a participării se pot afla accesând site-ul: http://www.4000dpi.ro/blog/a-trecut-o-prima-etapa/

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*