Revistă digitală interactivă

Cele 7 păcate ale fotografului

Cristina Costieanu - VSLO 2014

“Curajul înseamnă rezistența la frică, stăpânirea fricii, nicidecum absența acesteia.” (Mark Twain)

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Vama sub lumini de Oscar (2014) mi-a adus o nouă ocazie de a-mi înfrunta câțiva demoni. Scena, publicul și luminile nu îmi sunt nici (foarte) dragi, nici (foarte) familiare, dar Cătălin Rudolf (fondatorul VSLO) insistă de trei ani de zile să mă onoreze cu titulatura de “Lector VSLO“.

Ce mi-a adus Vama sub lumini de Oscar 2014? Mii de emoții. Prieteni dragi. Idei noi. Speranță. Schimbare. O evadare din cotidian și, mai ales, din zona de confort. O lecție de pictură și primul meu tablou. Zâmbete. Multe zâmbete. Amintiri frumoase. Dor.

 

Mulțumesc, celor care au participat la seminarul “Cele 7 păcate ale fotografului”, celor care au avut răbdarea să mă asculte timp de două ore, celor care (sper că) mi-au înțeles emoțiile, celor care mi-au fost alături în această nouă provocare.

Mulțumesc, Cătălin și Andreea Rudolf, pentru oportunitate și onoarea pe care, din nou, mi-ați făcut-o.

Mulțumesc, Cătălin Cădan (Centru de imagine), pentru înregistrarea video a prezentării.

Mulțumesc, Luca Achim, Mirela și Cătălin Săvulescu pentru susținere, ajutor și fotografii.

Și nu în ultimul rând, vă mulțumesc, vouă – Doina Russu, Ștefan Neagu, Octavian Bâlea și Nicolae Coșniceru – pentru dialogurile despre fotografie și amintirile frumoase pe care le am, acum, alături de voi.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*