Revistă digitală interactivă

Mirela Săvulescu

Editor

Mirelei îi place foarte mult să facă fotografie de călătorie, îi place să vadă oameni și locuri noi. Își alege diverse obiective atunci când călătorește așa că drumurile alături de ea sunt o perpetuă căutare. Ultimul obiectiv a fost o imagine pe care a văzut-o pe coperta cărții scrisă de Axel Munthe, „Cartea de la San Michele”. A căutat locul de pe coperta cărții și făcut fotografia.
Îi place enorm fotografia culinară, își petrece mult timp la plating și la food styling. Îi plac fotografiile elegante de mâncare, fotografii care să transmită, care să te facă să ajungi acolo.
Iubește fotografia și acesta este un motiv în plus pentru care se implică în diverse proiecte fotografice. Este membru fondator al unui club foto din București și este unul dintre oamenii care lucrează pentru ca „Vama sub Lumini de Oscar” să se întâmple în fiecare an.
Scrie efervescent, îi place să satirizeze prin penel ceea ce vede în jur și nu încape tot timpul în obiectivul aparatului pe care îl folosește.
În viața reală are un Master în economie și propria ei firmă de resurse umane. Tot în viața reală are un pisic alb și un mops crem pe care îi fotografiază des.
www.savuleasca.ro